ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Barosu CMK eğitim çalışmalarına yenisini ekledi

İzmir Barosu CMK eğitim çalışmalarına yenisini ekledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Barosu CMK eğitim çalışmalarına yenisini ekledi

İzmir Barosu tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen CMK Eğitim Semineri 79. kez düzenlendi. 22-23-24 Eylül 2017 günlerinde gerçekleştirilen seminere 47 avukat katılarak sertifika almaya hak kazandı.

Üç gün boyunca süren çalışmanın son günü sertifika töreninde konuşan İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, her ay düzenli olarak eğitim düzenleyen CMK Servisi Yönetim Kurulu Üyesi Av. Betül Harmanşah ve CMK Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, hiçbir hukukçunun kabul edemeyeceği 15 Temmuz kalkışmasından bu yana ülkenin ve bununla birlikte yargının da bir takım sorunlar içinde olduğunu ifade etti. Bu sorunların barolar, avukatlar, hakim ve savcıların elbirliği ile aşılabileceğine inandığını söyleyen Av. Mustafa Çetin bu noktada avukatların da kendilerini geliştirmelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. 

Her ay düzenli olarak yapılan ve üç gün boyunca yakalama ve gözaltı, tutuklama, hukuka aykırı deliller sorunu, ceza yargılamasında deliller, görüşmede temel ilkeler, soruşturma-kovuşturma evreleri arasındaki farklar, doğrudan soru, kovuşturma evresi, duruşma pratik çalışması ve CMK sistem tanıtımlarının yapıldığı eğitim çalışmasına katılan avukatlara katılım belgeleri yine İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin tarafından verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sonbaharda açılış rüzgarı...
Sonraki Haber Karşıyaka'da referandum kararı protesto edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?