ANA SAYFA > SPOR > Okan, KSK'de kalmazsa yetiştirme bedeli getirecek...

Okan, KSK'de kalmazsa yetiştirme bedeli getirecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Okan, KSK'de kalmazsa yetiştirme bedeli getirecek...

Karşıyaka'da sözleşmesi sona eren ve yönetimin yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Okan Şahingöz'ü transfer etmek isteyecek kulüp, bulunduğu lige göre yeşil kırmızılılara yetiştiricilik bedeli verecek.

Yönetmelik gereği 23 yaşını doldurmayan futbolcular, yetiştirme tazminatı ödenmeden bir başka kulübe transfer olamadığı için 22 yaşındaki Okan, sadece 5 gün yüzünden bu engele sorunuyla karşı karşıya kaldı. 13 Eylül 1994 doğumlu olan genç futbolcu, 8 Eylül'de sona erecek transfer döneminde 5 günle serbest kalma şansını kaçırıyor. Hollanda'dan 19 yaşında geldiği Karşıyaka'da 3 senedir forma giyen Okan'ı transfer etmek isteyen kulüp, bulunduğu lige göre yetiştiricik bedeli verecek.

Statü gereği Okan 3'üncü Lig'e giderse Karşıyaka 3 yıl için 45 bin, 2'nci Lig'den bir kulüple anlaşırsa 90 bin, 1'inci Lig'e imza atarsa 225 bin, Süper Lig'e transfer olursa 450 bin TL yetiştiricilik bedeli alacak.

Okan'ın geçen sezondan alacağının bulunması, yeni kulübünün KSK'ye yetiştiricilik bedeli ödemesine engel teşkil etmeyecek. Karşıyaka'dan 132 bin TL alacağı olan Okan, sözleşme yenilemek için yönetimin teklif ettiği 250 bin TL yıllık ücreti kabul etmeyip 400 bin TL istemişti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yağmur geliyor...
Sonraki Haber Gömlek olgunluğun sembolü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?