ANA SAYFA > SPOR > Oral: Büyük tecrübe kazandık

Oral: Büyük tecrübe kazandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Oral: Büyük tecrübe kazandık

İzmir 2. Amatör Futbol Liginde bu yıl genç bir kadroyla mücadele eden ve beklenmedik sonuçlar alan Bostanlıspor’un genç antrenörü Mustafa Oral, “sportif başarımızın çok altında kaldık. Ancak büyük tecrübe kazandık” dedi.

Transfer sezonunda son yıllarda bir arada oynayan takımı tamamen değiştirildiğini ve geleceğe dönük 24 oyuncu alındığını ifade eden Bostanlıspor teknik sorumlusu ve A Takım antrenörü Mustafa Oral, “Birbirine yabancı 24 oyuncunun bir anda takım olması beklenemezdi. Antrenman sorunu da zaman zaman oluşunca ve tam sahada çalışma yapma şansımız olmayınca hazırlıksız lige girdik ve çok bocaladık. Takım olamadığımız ve panik yaşadığımız bir anda peş peşe yenen gollerle de farklı yenilgiler aldık. Ancak bıkmadık, utanmadık, yılmadık. Başımız öne eğilmedi. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam ettik. Edeceğiz de" dedi.

Oral, takım içinde zaman zaman zor anlar yaşadıklarını da belirterek, "Zaman içinde içimizdeki çürük elmaları da temizledik. Y.Örnekköy ve özellikle yağmur, dolu altında oynadığımız İmbatlı Yıldırımspor maçlarındaki futbolumuz, sahadaki mücadelemiz ve kazanma inancımız bizi gelecek için ümitlendirdi.Ligin en az gol atan ve en çok gol yiyen takımı olmaktan üzüntü duyuyoruz. Bu geçiş dönemimizi tecrübe kazanarak geçirdik” dedi.

Bostanlıspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Çınar da, son maçlarda takım olmayı öğrendiklerini, bu yıldan tecrübe kazandıklarını belirtirken, “24 yeni genç oyuncu aldık. Bazı nedenlerle küsen genç oyuncularımızı geri getirmeyi başardık. Doğru bir tanedir. Biz de bunun izinden yürüyoruz. Gelecek için ümitliyiz. Gelecek 10 yılın takımını kurmanın hesapları içindeyiz” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Valiliği raporuna göre anıt, can güvenliği için riskli
Sonraki Haber Karşıyaka Çiçek Festivali amacına ulaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?