ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Valiliği raporuna göre anıt, can güvenliği için riskli

İzmir Valiliği raporuna göre anıt, can güvenliği için riskli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Valiliği raporuna göre anıt, can güvenliği için riskli

İzmir Valiliği son günlerde tartışma yaratan Karşıyaka’nın simgesi “Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı” için yaptırılan teknik çalışmanın sonunda hazırlanan raporda “yapının mevcut halinin can ve mal güvenliği için risk oluşturduğu” belirtildi.

Rapor şöyle:
“İzmir Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Metin Sarıoğlu’nun talimatı ile Karşıyaka Belediyesi’ne ait ‘‘Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı’’ müdürlüğümüz teknik elemanlarınca yerinde incelenmiştir. Gözlemsel olarak yapılan incelemede söz konusu yapının taşıyıcı elemanlarında önemli düzeyde çatlaklara rastlanmış, donatıların korozyona maruz kalarak zayıfladığı gözlemlenmiştir. Yapının yapım yılı da göz önünde tutularak, incelenen dilekçe ekinde “Performans Analizi” dosyası ve yapılan gözlemsel değerlendirmeler neticesinde yapının mevcut halinin can ve mal güvenliği açısından risk teşkil ettiği görülmüştür.
Yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı yapıyla ilgili alınması gereken önlemler çerçevesinde uygulanacak yöntemin yetkilisince ivedilikle değerlendirilip karara bağlanmasının faydalı olacağı kanaatine varılmıştır.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ankara Karşıyaka, ablalarını destekledi…
Sonraki Haber Oral: Büyük tecrübe kazandık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?