ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Belediyespor ile Göztepe hentbol kaleci kursu düzenledi...

Karşıyaka Belediyespor ile Göztepe hentbol kaleci kursu düzenledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyespor ile Göztepe hentbol kaleci kursu düzenledi...

İzmir Hentbol İl Temsilcisi Taner Çetindere yaptığı açıklamada Karşıyaka Belediyespor ile Göztepe'nin ortaklaşia hentbol kaleci kursu düzenlediklerini açıkladı.

3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir’de organize edilecek hentbol kaleci kampına oynayan veya hentbol kalecisi olmak isteyen 1999,2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 doğumlu tüm sporcular katılacağını belirten İzmir Hentbol İl Temsilcisi Taner Çetindere,“Göztepe hentbol kaleci antrenörü İbrahim Belet ve Karşıyaka Belediyespor kaleci antrenörü Can Arıcı ile birlikte imza atacağımız projeyi destekleyen Karşıyaka Belediyespor ve Göztepe Kulüp başkanları ve yönetimlerine teşekkür ederiz. Güzel bir proje düşündüler ve gerçekleştiriyoruz. Katılımda oldukça fazla. İzmir Hentbol İl Temsilciliği olarak böyle bir projede olmaktan dolayı mutluyuz. Ayrıca Göztepe hentbol şubesi ve Karşıyaka Belediyespor'a da katkıları için ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaz sinemasında güz keyfi
Sonraki Haber Bostanlı susuz kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?