ANA SAYFA > GÜNDEM > Tansaş eski çalışanları Karşıyaka’da buluştu

Tansaş eski çalışanları Karşıyaka’da buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Tansaş eski çalışanları Karşıyaka’da buluştu

Tansaş’ın eski çalışanları yıllar sonra Karşıyaka Kent Restoranda buluştular ve eski günleri yadettiler. Hasret giderirken neşelendiler, vefat nedeniyle aralarında olamayanlar için hüzünlendiler. Bir arada olmanın huzuru ile dertleştiler.

Tansaş kurucu genel müdürü İrfan Akça’nın da hazır bulunduğu organizasyonu o dönemin genel müdür yardımcısı Hamdi Sarıkaya yaptı. Konuşmaların merkezinde yine Tansaş vardı. Türkiye’de Süper marketçiliğin okulunun Tansaş olduğunu vurguladılar. O süreçte evlerine hiç gitmeden yaklaşık altı ay boyunca şirkette özveri ile çalıştıklarını dile getirdiler. Kuruluşundan itibaren çok yoğun bir iş temposu içerisinde olduklarını bu yoğunluğa rağmen yorgunluk nedir bilmediklerini ifade ettiler. Yaşadıkları süreçteki anılarını anlatarak geçmişi yadettiler ve Tansaş’ın bugün geldiği noktadan duydukları üzüntülerini dile getirdiler. 

O dönemde Tansaş’ta değişik kademelerde görev yapanların birçoğu günümüzde önemli şirketlerde ya yöneticilik yapıyor ya da kendi şirketlerini yönetiyorlar.

Tansaş’ın eski genel müdürü İrfan Akça ilerleyen saatlerde yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Tansaş’ın kuruluş yılından itibaren ilk üç yıl çok yoğun tempo içerisinde çalışan arkadaşlarımız Tansaş’ı, Tansaş yaparak Türkiye’ye malettiler. Bu akşam aramızda olmayan çok sayıda arkadaşlarımız da dahil herkes büyük özveri ile çalıştı. Kimse saat kontrolü yapmadı, herkes sadece işini yaptı. Hep beraber fazla mesai gözetmeden ve başka bir beklenti içine girmeden Tansaş’ı yaratarak Türkiye’nin zirvesine taşıdılar. Neticede Tansaş’ın, kuruluş günlerinden altın dönemine gelmesinde bu arkadaşlarımızın büyük emekleri var. Böyle bir gurup ile çalışmaktan büyük bir mutluluk ve keyif aldım. Bu toplantılarımız aralıklarla devam edecek” dedi.

Aynı mekânda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’da Tansaş grubunun yanına gelerek, “Babamın eski arkadaşlarını bir arada görmek çok güzel. Biz de eski Tansaş’çı sayılırız” diyerek masadaki herkesle kucaklaştı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar işçilerle kucaklaştı
Sonraki Haber LÖSEV'de Spor Şenliği coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?