ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Bconnected Jazz Band unutulmazlar arasına girdi

Bconnected Jazz Band unutulmazlar arasına girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bconnected Jazz Band unutulmazlar arasına girdi

Dinleyicileri ile buluşmalarını hem kendileri hem de dinleyenleri için unutulmaz bir deneyime dönüştüren bconnected Jazz Band, 13 Mart 2018 akşamı AASSM’de verdikleri konserle 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin unutulmazları arasına girdi.

Eugene Montenero (gitar), Fred Lopez (davul), Ivan De Luca (bas),Dominique Favre (klavye, piyano) ve Philippe Sellam’dan (saksafon) oluşan bconnected Jazz Band, caz müziğinin köklerinden kaynaklanan, geçmiş büyük ustalarından etkilenen müzikleriyle salonu tamamen dolduran izleyicilerine 22 yıllık deneyimlerinin en güzel örneklerini sundu. Caz- funk ezgilerle salonu coşturan bconnected Jazz Band sahnede, seyirciler ise salonda dans edip tempo tutarak unutulmaz bir gece yaşadı.

25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde 15 Mart 2018 Perşembe günü AASSM Küçük salonda İsviçre İzmir Fahri Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak VEIN Feat. Aarhus Jazz Orchestra konseri ile devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yabancı konuklardan Karşıyaka'ya ''geri dönüşüm'' gezisi
Sonraki Haber İzmir zirvedeki yerini korudu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?