ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çocuklar arkadaşlıklarını çizecek

Çocuklar arkadaşlıklarını çizecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklar arkadaşlıklarını çizecek

37’inci Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması bu yıl “Canım Arkadaşım” temasıyla başladı. Arkadaşlığın önemine vurgu yapan yarışmada, minik ressamlar arkadaşlarını ve onlarla olan en renkli anılarını çizecek.

Bu yıl 37’incisi düzenlenen Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması başladı. Bu yılki konusu “Canım Arkadaşım” olan yarışma Türkiye, KKTC ve Almanya’dan 6-14 yaş arası tüm ilk ve ortaöğretim öğrencilerini bekliyor. Katılan tüm eserlerin jüri tarafından değerlendirileceği 37. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda, Türkiye’de 7 bölge, yurtdışı katılımları, özel öğretim kurumları ve sosyal medya kategorilerinde toplam 23 minik sanatçı tablet ve profesyonel resim malzemesi ödüllerinin sahibi olacak. Yarışmaya sosyal medya kanalları üzerinden başvurmak isteyen minik ressamların ise #pinarcocukresimyarismasi hashtag ile paylaşım yapmaları yeterli. Çocukların, arkadaşlarını ve onlarla paylaştıkları duyguları çizecekleri resimler için son tarih 2 Nisan 2018.

Pınar Kültür ve Sanat Etkinliği’nde buluşacaklar
Türkiye’nin 7 farklı bölgesinden, KKTC ve Almanya’dan ödül alan öğrenciler 18-20 Haziran 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek Pınar Kültür & Sanat Etkinliği’nde bir araya gelecek. Etkinlik süresince İzmir’i tanıma fırsatı bulacak olan öğrenciler resmettikleri arkadaşlıklarına Türkiye’nin her yerinden yenilerini ekleyecek. Ödül ve sertifikaların dağıtılacağı etkinlikte ödül sahibi 3 yarışmacı ayrıca Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığıyla bir yıllık eğitim bursunun sahibi olacak.

Türkiye’de gıda sektörünün öncü markası Pınar, çocukların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla sanat, eğitim ve spor alanında birçok projeyi destekliyor. Pınar, 37 yıldır düzenlediği Pınar Çocuk Resim Yarışması’yla da geleceğin genç sanatçılarını teşvik etmeye devam ediyor.

Resim yarışması için ayrıntılı bilgi www.pinar.com.tr adresinden edinebilirsiniz.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya seyircisiz oynama cezası
Sonraki Haber Karşıyaka’da kadrolu işçilere sözleşme sevinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?