ANA SAYFA > GÜNDEM > Yılmaz Özdil yarın Karşıyaka’da

Yılmaz Özdil yarın Karşıyaka’da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılmaz Özdil yarın Karşıyaka’da

Uzun yıllardır ilgiyle izlenen Uğur Dündar ile Halk Arenası programı, yarın Karşıyaka’ya konuk oluyor. Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndan canlı olarak yayınlanacak programda, Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil seyirciyle buluşacak.

Usta Gazeteci Uğur Dündar’ın Halk TV’de yayınlanan ‘Halk Arenası’ programı, bu hafta Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndan ekranlara gelecek. Karşıyaka Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek program, 8 Aralık Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Uğur Dündar canlı yayında, Türkiye’nin en çok okunan kalemlerinden, Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil’i konuk edecek. İzmirli iki usta gazeteci ülke gündeminin nabzını tutacak, siyasi ve güncel konular üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulunacak. Yayın halka açık ve ücretsiz olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mürşide Altın Çubuk Ortaokulu'ndan başkan Akpınar'a teşekkür...
Sonraki Haber Yalı Mahallesi'ndeki park İzmir’in göbeğinde ''doğadan bir parça'' olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?