ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya prim dopingi

Karşıyaka'ya prim dopingi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya prim dopingi

Karşıyaka'da eski asbaşkan Nazım Torbaoğlu'nun, Karagümrük galibiyeti öncesi sözünü verdiği 100 bin TL primi ödemesi doping etkisi yarattı.

Ottocool Karagümrük'ü mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini alan Karşıyaka'da eski asbaşkan Nazım Torbaoğlu'nun, 100 bin TL primi ödemesini futbolcular sevinçle karşıladı.

Öte yandan orta saha oyuncusu Mahmut Temür, bu sezon attığı goller ve sergilediği performansla alkış topluyor. Son olarak Ottocool Karagümrük deplasmanında 2 kez rakip fileleri sarsan gurbetçi futbolcu, 5-3'lük galibiyette önemli rol oynadı. Toplam gol sayısını 4'e çıkaran Mahmut'un skora katkı sağlaması hem teknik heyetin hem de taraftarların yüzünü güldürdü.2015-16 sezonunun ikinci yarısında geldiği Karşıyaka'da o sezon 1 gol atabilen ve 1. Lig'de küme düşme üzüntüsü yaşayan 28 yaşındaki tecrübeli krampon, geçen sezon 2. Lig'de yine sadece 1 kez rakip fileleri sarsabildi. Bu yıl şimdiden 4 gole ulaşan Mahmut, 7 golü bulunan Can Erdem'den sonra yeşil-kırmızılı ekibin en skorer ismi oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Örnekköy kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı
Sonraki Haber Sevgilisini yaralayan emekli astsubayın cezası belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?