ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf kardeş kulüp Karagümrük karşısında

Kaf Kaf kardeş kulüp Karagümrük karşısında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf kardeş kulüp Karagümrük karşısında

TFF 2.Lig Beyaz Grup 14.hafta mücadelesinde Karşıyaka deplasmanda Ottocool Karagümrük'le karşı karşıya gelecek

Vefa Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Semih Kurt yönetecek. Yeşil-kırmızılılar, kardeş kulübü Karagümrük'ü yenerek moral bulmaya çalışacak. Karşıyaka'yı İstanbul deplasmanında taraftarları yalnız bırakmayacak. Karşıyakalı taraftarların 30 otobüs ile Karagümrük maçına çıkarma yapacağı açıklandı.

Bu arada karşılaşmanın galibiyet primi 200 bin TL olarak belirlendi. Eski asbaşkanlardan Nazım Torbaoğlu galibiyet halinde takıma 100 bin TL vereceğini açıklarken, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve işadamı Rauf Aktarlı 50'şer bin TL prim sözü verdi. Onur'un sakat olduğu Karşıyaka'da iyileşen Tayfun kadroya dahil edildi. Rakibin 3 haftadır galip gelemediğini ve çıkış aradığını dile getiren Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, "Bizim de kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Deplasmanda bu sezonki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli kadınlar ''şiddete hayır'' dedi
Sonraki Haber Karşıyaka filede İstanbul'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?