ANA SAYFA > GÜNDEM > Sinan Kurtoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı...

Sinan Kurtoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sinan Kurtoğlu gözyaşlarıyla uğurlandı...

Yunanistan'ın İstanköy (Kos) Adası'nda tarihi caminin minaresinin yıkılması sonucu genç yaşta (39) hayatını kaybeden Karşıyaka'nın sevilen simalarından Sinan Kurtoğlu bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bostanlı Beşikçioğlu Camiinde ikindi namazına müteakiben imam Adem Uran'ın kıldırdığı cenaze namazına ailesi, akrabaları ve sevenleriyle Karşıyakalılar katıldı. Baba Ali Kurtoğlu, annesi Simin Kurtoğlu, kızkardeşi Canan Dereli taziyeleri kabul etti.
Oldukça üzgün olan aileyi yakınları ve oğlunun arkadaşları ile Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da yalnız bırakmadı. Başkan Akpınar, Sinan Kurtoğlu'nun pırıl pırıl bir insan olduğunu, belediye işçilerine işletmesinin bulunduğu sokakta çalışma yaptıkları sırasında ihtiyaçlarını karşıladığını çay demleyip ikram ettiğini anlattı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ön safta namaz kıldı, tabuta omuz verdi.
Oğlunun tabutunun başında konuşan babası Ali Kurtoğlu, "Oğluma 39 sene ben çok iyi baktım. Bundan sonra Rabbim baksın. Oğlumla bir kez daha gurur duydum. Bu kadar çok seveni varmış" dedi.
Sinan Kurtoğlu Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Doğan: Arıtmalar çalışmıyor mu?
Sonraki Haber Cenaze namazı kıldıran imam gözyaşlarını tutamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?