ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şöleni...

Bostanlıspor’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şöleni...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şöleni...

İzmir’de çeşitli spor branşlarında alt yapı çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Karşıyaka’nın amatör spor kulübü Bostanlıspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını 2007-2008-2009 ve 2010 doğumlu futbolcularının katılacağı “Bostanlıspor 29 Ekim Futbol Şenliği” ile kutlayacak.

Bostanlıspor’un yanı sıra Fikri Altay, Mavişehir 79 Yıldız, Tellibahçespor Kulübü futbolcuların katılacağı futbol şöleni, Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Futbol Sahasında 28 Ekim Pazar günü yapılacak.
Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, futbolda tamamen alt yapıda yetiştirici olarak hizmet vermeye devam ettiklerini ve planlı programlı olarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Erboy, “öncelikle hedefimiz iyi futbolcudan öte iyi insan yetiştirebilmek. Biz sadece eğiticilik değil, öğreticilik görevini de sürdürüyoruz. Derslerine önem verilmesini, dostlukların ve fair play’ın ön planda olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu açıdan da Karşıyaka’daki amatör futbol kulüpleriyle iç içe olup, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlenmesini sağlıyoruz. Geçen yıl kendi futbolcularımızla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamıştık. Bu kez kardeş kulüp futbolcularıyla kutlama yapacağız. Bu turnuvada hem dostlukları pekiştireceğiz, hem de anlamlı bir günde, Cumhuriyetimizin kuruluşunu futbolcularımız ve velilerimizle, hep birlikte coşkuyla kutlayacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkıları Bulgaristan’da söyleyecek…
Sonraki Haber Karşıyaka, Ata’dan Ana’ya 25.kez koşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?