ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Bu çocuklar harika…

Bu çocuklar harika…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bu çocuklar harika…

Karşıyaka Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiledikleri 24 proje gelecek için umut verdi.

Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri TUBİTAK 4006 bilim fuarında fen Bilimlerinden 9, bilişim teknolojilerinden 3, Türkçeden 5, beden eğitiminden 1, sosyal bilimlerden 2, özel eğitimden 2 ve rehberlikten 2 proje hazırladı. Toplam 19 öğretmen 82 öğrenci 24 proje ile Bilim fuarı gerçekleştirildi.

Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu öğrencilerinin TÜBİTAK Bilim Fuarı için öğretmelerinin rehberliğinde hazırladığı 24 proje okulun bahçesinde sergilendi. Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu,  Okul Müdürü Kemal Özcan, okul aile birliği başkan ve üyeleri, veliler ve öğrenciler gezdi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, öğrencilerin projelerini tek tek inceledi,  öğrencilerden projeleri ile ilgili bilgi aldı.

Serginin sonunda anaokulu öğrencileri, Kaymakam yücelin etrafını sararak birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber, fotoğraf: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Geleceğin mucitleri projelerini sergiledi
Sonraki Haber Karşıyaka'da Eczacılar Günü'nü kutladılar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?