ANA SAYFA > SPOR > KSK'de şirketleşme için ilk görüşme yapıldı...

KSK'de şirketleşme için ilk görüşme yapıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de şirketleşme için ilk görüşme yapıldı...

Karşıyaka Spor Kulübü'nde kurtarma operasyonu olarak isimlendirilen şirketleştirme projesinde ilk görüşme bugün gerçekleşti.

AK Parti İzmir  Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin ofisinde gerçekleşen görüşmede eski başkanlardan Hasan Denizkurdu ve Nazım Torbaoğlu bir araya geldi.
Alınan bilgilere göre, üçlünün toplantısında kulübün genel durumu ve şirketleşme konusunda atılması planlanan adımlar masaya yatırıldı. Basketbolun şirketleştirilerek Yaşar Holding'e önerilmesi için önümüzdeki günlerde  Yaşar Holding kurmaylarıyla görüşme yapılması kararlaştırıldı.
Futbol Şubesine talip olduğu bilinen Nazım Torbaoğlu daha önce kulübün genel borcunun 5'te 3'ünü kendisi, 5'te 2'sini ise Yaşar Holding'in üstlenmesi koşuluyla futbol şubesine talip olduğunu açıklamıştı. Torbaoğlu'nun net tavrının holdingle yapılacak görüşmenin ardından belirleneceği öğrenildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Voleybol alt yapı salonuna Dr.Tibet Kızılcan'ın adı verildi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Oldenburg'u konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?