ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Uzun Etek Modelleri

Uzun Etek Modelleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Uzun Etek Modelleri

Etekler bütün kadınların vazgeçilmezidir.

Ancak uzun etek modelleri bazı kadınlarda tutku oluşturur. Kendi tarzını oluştururken pek çok kadın uzun etek giymeyi tercih etmektedir. Her yaştan kadının severek giydiği etek modelleri arasında kullanım kolaylığına göre gündelik hayatta tercih edilen ya da sadece iş hayatı ve özel günlerde kullanılabilecek uzun etek modelleri mevcuttur. Uzun etekler mini ve midi eteklerin aksine bacaklarında estetik görüntü sıkıntısı yaşayan kadınların bir numaralı yardımcısı olurlar. Yüksek bel, kalem etek, pileli etek kadınların son yıllarda en sık tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.

Uzun Etek Kombinleri

Uzun etek modelleri diğer kıyafetler ile son derece kolay bir şekilde kombin oluşturulabilen ürünlerdir. Kış mevsiminde herhangi bir triko kazak ya da hırka ile uyum sağlarken yaz mevsiminde giyilen yüksek bel bir etek ince kumaş bir gömlek ile mükemmel uyum sağlar. Uzun eteklerin altına giymek için neredeyse yok denecek çoraplar tercih edilmesi tavsiye edilir. Etek modelleri hakkında daha fazla bilgi almak için https://www.roman.com.tr/uzun-etek sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Up Watch Saat Zerafeti
Sonraki Haber Yüzük

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?